Dec 4, 2010

uPdate, upGrade,

Assalamualaikum, good morning, sObahulkhair..selamat pagi..

Dah masuk kali ni sudah hampir berkali2 saya menukar template dan mengedit design blog.. dan kadang2 menukar nama..? kenapa ek.. (sOklan pada diri sendiri)..
well.. in conclusion that i can make is .. still searching for blog identity.. For almost 3 years since i became a blogger..

Well, I wish, this will be remain for some time.. masih mencari kepuasan dalam mereka bentuk blog.. hmm.. an amateur like me, banyak lagi yang perlu dipelajari.. persinggahan di blog kawan2 turut memberikan sedikit sebanyak idea.. bak dari segi design dan kekadang tu idea memulis.. hehe.. best baca blog orang2 ni...

Tergelak2 dan tersentuh pun ada, hehe.. dari segu penulisan sendiri pun kita boleh kenal orang tu macam mana.. positif or negatif, happy or aggresif, or sometime pasive... then boleh buat bahasa rOjak.. share hobi dan minat..

emm.. dahle.. nO more idea to write.. just to inform that this blog is under constructiOn.. oR should i say that everyday is under cOnstruction.. hehe.. pRoses mengupdate dan mengupgradekan blog agar ia best dan saya pun suka.. sebab pengunjung utamanya adalah diri saya sendiri.. =)


Not much to say this time.. bye.

No comments:

Post a Comment