Sep 22, 2010

1st day break fasting after Ramadhan season..

Bila dah start keje mood raye macam dah kurang.. tapi kat ofis ni berlaku pula fenomena 'meja terbuka' masing-masing kat meja sume ada kuih raya, including me.. hehehe.. walaupun tak banyak...



Lepas puasa bulan Ramadhan, masuk pula bulan Syawal, orang dah mula start puasa 6 pula..



"Barangsiapa yang berpuasa pada bulan Ramadhan, lalu diiringi nya dengan puasa 6 hari di bulan Syawal bererti dia telah berpuasa penuh satu tahun"
(HR Muslim)





SEmalam tetibe rasa nak meraikan hari berpusa jadi berbuka pusalah kat luar.. TQ miss Aimi for driving me there.. =)


No comments:

Post a Comment